nieuw leiderschap als levenswijze

Pioniers Masterclass voor pioniers en nieuwe leiders van nu!

  • Datum: donderdag, 23 maart 13:00-17.00 uur
  • Locatie: Gooimeer 7, Naarden
  • Begeleiding: Daan Fousert en Carla de Ruiter
  • Een evenement dat in samenwerking met Pioniers Magazine wordt georganiseerd


Nieuw leiderschap houdt niet op bij de werkvloer en is niet uitsluitend bedoeld voor managers en leiders. Steeds meer realiseren we ons dat we altijd de regie en de verantwoordelijkheid over ons eigen leven hebben. In deze Pioniers Masterclass brengen we twee levensfilosofieën samen namelijk: Dienend-Leiderschap en Pionierend Leiderschap. Waar zitten de overeenkomsten en waar de verschillen? Hoe zorg je in je (persoonlijk) leiderschap voor een dieper fundament in je mens-zijn? Hoe dien je iets dat groter is dan jijzelf? Hoe werkt dat in een organisatie maar ook in je privé-sfeer?

Daan Fousert, directeur Greenleaf, Center for Servant-Leadership en Carla de Ruiter, hoofdredacteur Pioniers Magazine en ontwikkelaar Pionierend Leiderschap gaan op interactieve wijze in op deze vragen zoals hierboven.

Investering: € 79,-.  (prijzen zijn inclusief koffie/ thee en exclusief BTW).

Tijdens deze bijeenkomst ontvang je het boekje "de dienaar als leider" gratis.

Meer over de begeleiding
Deze masterclass wordt begeleid door Carla de Ruiter en Daan Fousert.

Carla de RuiterCarla is transformatiecoach, trainer en ontwikkelaar van pionierend leiderschap. Zij heeft jarenlang gewerkt in leidinggevende functies binnen zorginstellingen en bij justitie en heeft hier grootschalige transformatieprocessen begeleid. Carla volgde trainingen van o.a. Elizabeth Debold, een internationale autoriteit op het gebied van gender en vrouwenontwikkeling. Daarnaast is ze initiator en hoofdredacteur van Pioniers Magazine, hét magazine voor betekenisvol ondernemen en nieuw leiderschap. Carla schrijft momenteel aan haar tweede boek: Pionierend Leiderschap, de creatieve uitdaging voor ons menselijk bestaan.

Daan FousertDaan verdiende zijn sporen als leidinggevende bij bedrijven als Fokker, Campbell's en Ericsson. In 1995 kwam hij in aanraking met het gedachtegoed van Robert Greenleaf en werd één van de stuwende krachten achter Servant Leadership in Nederland. Als trainer, coach en consultant bouwde hij aan Dienend-Leiderschap binnen diverse organisaties en publiceerde hij een aantal boeken over dit thema. Naast zijn passie voor leiderschap laat hij zich in zijn vrije tijd inspireren tot het maken van beeldende kunst en het schrijven van romans.

Aanmelden
Ja, ik meld me aan voor deze masterclass:

x