Een positieve mind-reset

Wil je jouw (werk)resultaten echt verbeteren? Er is maar één manier om dat te bewerkstelligen: je moet je paradigma's resetten!

Paradigma's zijn innerlijke overtuigingen die jouw gedrag onbewust sturen. Negatieve paradigma's zorgen ervoor dat zo'n 90% van de mensen altijd maar dezelfde resultaten boekt, jaar in jaar uit. En dat geldt dus ook voor de meeste organisaties.

Tijdens deze training ontdek je wat jouw paradigma's zijn. Je leert hoe je negatieve of belemmerende overtuigingen kunt bijsturen en werkt van daaruit aan nieuwe manieren om succesvol te zijn, thuis en op je werk. Je werkt aan verandering van binnenuit,  waardoor positieve resultaten niet uit kúnnen blijven.

Wat leer je?

  • Leer hoe je mind (bewuste/onderbewuste) werkt en hoe dit in verhouding staat met de resultaten in je leven
  • Leer hoe je belemmerende, onderbewuste overtuigingen positief kunt ombuigen

Heb je al vaker een training of cursus gevolgd? Vaak merk je dat je het het geleerde wel kunt onthouden, maar moeilijk of mondjesmaat in de praktijk kunt brengen. Dat komt omdat onbewuste aannames en ideeën daadwerkelijke verandering tegenhouden. De training 'Een positieve mind-reset' maakt je hiervan bewust. Je kunt deze training dan ook met recht zien als dé basistraining voor welke andere training of cursus dan ook.

Aan de slag
In de training ga je aan de slag met twee thema's, die essentieel zijn voor meer succes en geluk in je werk:

  • Het resetten van je paradigma's
  • Het verbeteren van je resultaten (o.a. door het maken van een persoonlijk stappenplan)

Doelgroep
De training is geschikt voor alle alle medewerkers binnen een bedrijf en kan, indien gewenst, toegesneden worden op een bepaalde functie of doelgroep (sales, management, marketing etc.).

Praktische informatie
Stel je eigen training samen voor jouw team, afdeling, of bedrijf! Mail voor meer informatie naar academy@gcsl.eu.

Over RinTske Advies & Training
Deze workshop wordt georganiseerd in samenwerking met RinTske Advies & Training, het trainingsbureau van Rintske Bosma. Haar missie:

"Ik wil graag met mijn ervaring en enthousiasme mensen energie en inzicht geven in hun eigen kunnen, zodat ze met minder inspanning meer resultaat kunnen behalen."

Rintske Bosma

x