Samenwerking

Het Greenleaf Center for Servant-Leadership investeert in duurzame samenwerking met diverse partners, waaronder:

Safier
Astrid Koot en Paula Roorda zetten zich in voor duurzame verandering van mens en organisatie. Daarbij staat de filosofie van Robert Greenleaf centraal. Als gecertificeerde Servant-Leadership trainers zijn zij een belangrijke partner bij de verspreiding van het Servant-Leadership gedachtegoed in Nederland.

Nederlands Instituut voor Servant-Leadership (NIVSL)
Het NIVSL helpt leidinggevenden van alle niveau's bij hun persoonlijke groei. Want zij zijn de leiders die op hun beurt anderen inspireren en laten groeien. De 'pay it forward' filosofie van het NIVSL sluit naadloos aan bij de missie van het Greenleaf Center.

Rotary
Het Rotary district Midden-Nederland is een service organisatie, gebaseerd op beroepsethiek en is dienstbaar aan de samenleving. Rotary is voortdurend op zoek naar vernieuwing en verjonging, om ook op langere tijd de continuïteit te waarborgen. Sinds september 2016 werkt Rotary samen met het Greenleaf Center om young professionals te bereiken en te binden.

Pioniers Magazine

Pioniers Magazine is hét magazine voor betekenisvol ondernemen en nieuw leiderschap. Sinds 1 januari 2017 werkt het Greenleaf Center nauw samen met dit online-magazine en lees je regelmatig verdiepende artikelen en interviews over Dienend Leiderschap in dit magazine.

x