NL | EN |
youtube Facebook Twitter Linkedin
GCSL
Masterclass in juni


We zijn verheugd om je te laten weten dat auteur en spreker Ivo Valkenburg naar Nederland komt op 13 juni voor een Pioniers Masterclass in Naarden. Het thema is “utopie of realiteit, een economie gebaseerd op liefde”.

Waar mensen vernieuwen, ontstaat ook vernieuwing en vitaliteit in bedrijven en organisaties. Klassieke organisatie- en verdienmodellen, gebaseerd op angst, controle en beheersing, worden stapje voor stapje ingeruild voor nieuwe structuren op basis van betekenis, vrijheid en autonomie.

Kan en mag je geld verdienen met dat wat je het allerleukste vindt? Velen van ons laten zich beperken door geld, maar wat als dat slechts een idee is? Wat betekent dat voor jou als (dienend-)leider, ondernemer of pionier? We hebben geld niet nodig om een liefdevolle beweging in de maatschappij te veroorzaken. Organisaties met een missie worden goede doelen op zich en jouw keuzes zijn daarom cruciaal!

Een van de kenmerken van Dienend-Leiderschap is ‘Compassionate Love’. Hoe ontwikkel je jouw leiderschap op positieve wijze?

Naast Ivo is Daan Fousert, directeur Greenleaf, Center for Servant-Leadership gastspreker tijdens dit evenement. Carla de Ruiter, hoofdredacteur Pioniers Magazine gaat met hen en het publiek in gesprek tijdens een boeiende dialoog over waarom het de moeite waard is om de liefde als uitgangspunt te nemen voor radicale nieuwe stappen in organisatie en samenleving.

Meer informatie en aanmelden