Young Professional Program

Puur mens zijn: leven en leren in verbondenheid en heelheid

 • 4-daags leiderschapsprogramma voor ambitieuze young professionals
 • Aandacht voor o.a. persoonlijke ontwikkeling, zelfleiderschap en authenticiteit
 • Gebaseerd op Servant-Leadership principes
 • Gericht op duurzaam investeren in mens, organisatie en samenleving

Tijdens het 4-daagse Young Professional Program ontdek je wie je echt bent, waar je voor staat en waar je naartoe wilt. Je leert jezelf, jouw talenten, waarden en normen, gedachten en emoties beter kennen, zodat je oprecht kunt bijdragen aan de groei van anderen, de groei van jouw organisatie en niet te vergeten jouw eigen groei. Dit doe je aan de hand van de principes van Servant-Leadership (dienend-leiderschap), een door waarden gedreven leiderschapsfilosofie die het beste uit jezelf en uit je organisatie naar boven haalt. Word je bewust van jouw impact als young professional en draag bij aan een positieve verandering! 

Download onze brochure voor meer informatie

Is dit programma iets voor mij?
Sta je aan het begin van je carrière en wil je investeren in persoonlijk leiderschap? Dit programma biedt de verdieping die je zoekt.

 • Je bent net begonnen met een leidinggevende functie of oriënteert je hierop
 • Je zoekt een krachtige en effectieve manier van leidinggeven
 • Je bent nieuwsgierig naar Servant-Leadership

"(…) Een uiterst bijzondere ervaring. De bijeenkomsten helpen je praktische, theoretische en persoonlijke leiderschapsvragen inzichtelijk te maken en geven je de handvatten om deze uitdagingen te tackelen. De lessen die te leren zijn door persoonlijke reflectie en de intervisiemomenten zijn van grote waarde. (…) De Young Servant-Leadership Leergang is een aanrader voor iedereen die zich op zakelijk en persoonlijk vlak wil ontwikkelen."

- Rein Moes, Flow Traders

In onderstaand filmpje vertellen oud-deelnemers aan het programma wat Servant-Leadership voor hen betekent.

Naar boven

Hoe ziet het programma eruit?
Tijdens 4 modules bereid je jezelf voor op een leidinggevende rol, of verdiep je je verder in jouw functioneren als leidinggevende. Persoonlijke reflectie staat hierbij centraal. Je maakt kennis met de principes van dienend-leiderschap en past deze toe in jouw eigen werkpraktijk. Van daaruit zet je stappen in jouw team, organisatie of waar je ambitie maar ligt.

Wat bereik je met dit programma?

 • Je krijgt meer inzicht in jezelf, wie je bent en wat je doet
 • Je ontwikkelt persoonlijk leiderschap vanuit zelfinzicht, zelfvertrouwen en persoonlijke waarden
 • Je ontdekt de kracht van Servant-Leadership en past dit effectief toe

 • Je overtuigingskracht wordt groter
 • Je maakt betere strategische keuzes
 • Je ervaart meer werkplezier
 • Je vergroot je persoonlijke impact

Begeleiding
Jacquelien VenemaHet Young Professional Program wordt begeleid door Jacquelien Venema en Anke Brokerhof.

Jacquelien verzorgt al jaren leiderschapstrainingen en heeft een passie voor het mentoren van jonge mensen. Ze helpt jou je talenten te ontdekken, je comfort zone te verlaten en andere dimensies aan te boren.

Anke's rode draad door haar carrière is het maken van programma’s en tools waardoor mensen zichzelf kunnen ontwikkelen. Ze maakt educatief materiaal voor het primair en voortgezet onderwijs; ze ontwikkelt apps voor HR-bureaus en bedenkt innovatieve programma’s voor bedrijven. Als directeur ‘Leren en Ontwikkelen’ bij Creathlon stuurt zij diverse teams aan om op een duurzame manier tot resultaten te komen. Als trainer richt Anke zich met name op jonge mensen in leidinggevende posities. Zij zijn volgens haar op zoek naar een vorm van leiderschap die aansluit bij de behoeften van een nieuwe generatie. Zij geeft daar graag praktisch handen en voeten aan. Met haar ervaring en enthousiasme maakt zij van het young professional programma een onvergetelijke ervaring.

Voorproefje?

Wil je meer informatie over dit programma? Je bent dan van harte welkom op de gratis informatiebijeenkomst "Young Professional Experience" op 1 maart van 19:00- 21:00 uur, Gooimeer 7, 1411 DD in Naarden. Opgave kan via onderstaand inschrijfformulier.

Data en locatie
Het eerstvolgende Young Professional Program gaat in april van start:

Young Professional Experience: 1 maart van 19:00- 21:00 uur

 • Module 1: 13 april 2017
 • Module 2 en 3: 11 en 12 mei 2017
 • Module 4: 23 juni 2017

Het Young Professional Program vindt plaats in De Nieuwe Poort, een huis voor ontmoeting en inspiratie op de Amsterdamse Zuidas. Adres: Claude Débussylaan 2, 1082 MD Amsterdam.

Investering
De all-in prijs voor dit programma bedraagt € 1600,- excl. 21% btw. Dit is inclusief het intakegesprek, coaching en intervisie, syllabus en boeken. Ook maaltijden en catering in de cursusruimte zijn bij de prijs inbegrepen. Eventuele overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Naar boven

Meer informatie?
Ja, ik ben geïnteresseerd in het Young Professional Program en ontvang graag meer informatie:

x